Rådgivning

HR & Jura

Velkommen til HR og Jura hos Dansk Mode og Tekstil. Vores ekspertise sikrer, at jeres virksomhed navigerer korrekt i HR-relaterede og juridiske spørgsmål. Vi tilbyder skræddersyede løsninger og rådgivning, der matcher branchens dynamik og udfordringer. Samarbejd med os for at styrke jeres virksomheds fundament i en konkurrencepræget industri.

Find hjælp

Firefly hanger, fabric, close-up, dusty green blue shades 52210

Rådgivningssider

Få adgang til værdifulde dokumenter og e-bøger

Juridisk medlemsportal

Få en genvej til branchespecifikke dokumenter med Juridisk medlemsportal fra DM&T, og få gratis adgang til branchespecifikke dokumenter. Nu bliver det hurtigt, let og smertefrit at udfylde kontrakter i din virksomhed.

Her får du adgang til mere end + 50 juridiske branchespecifikke dokumenter. Udfyld nemt og hurtigt de hyppigst brugte dokumenter med den smarte spørgsmål/svar funktion. Husk at få en digital underskrift og gem dokumentet på medlemsplatformen. Mulighed for tilkøb af diverse compliance-programmer (Whistleblower, Boardroom, IPR mv.)

Gå til Juridisk Medlemsportal

DA´s bogportal

Få gratis adgang til e-bøger om juraen bag personaleforhold. Dansk Arbejdsgiverforenings bøger findes nu elektronisk til fri afbenyttelse for medlemmer af Dansk Mode & Textil.

Sidder du til daglig og administrerer personaleforhold, og har du brug for at få et samlet overblik, så er der hjælp at hente. DA har nemlig besluttet at lægge alle sine publikationer om personalejura ud til fri afbenyttelse for medlemmer af Dansk Mode & Textil. Bøgerne er kendetegnede ved, at de giver et godt og hurtigt overblik og er skrevet ud fra, at de skal kunne anvendes til daglig, praktisk brug (indholdsfortegnelserne linker til de forskellige afsnit).

Gå til DA´s bogportal

Vil du høre mere?

Ræk endeligt ud og lad os hjælpe dig videre.

DM&T-JANUAR-2020224115
Lars Schandorff

Overenskomstchef og advokat

97117236

ls@dmogt.dk

larsschandorff

Charlotte Strøm Petersen
Charlotte Strøm Petersen

Advokat, HR-jura

97117235

csp@dmogt.dk

charlotte-strøm-petersen-9823a660