Internationalt juridisk netværk

DM&T er medlem af en international netværksorganisation for advokater, som via en række konferencer og events i løbet af året sætter fokus på at styrke de personlige og faglige relationer mellem advokater fra alle dele af verden for bedre at kunne drage nytte af deres kompetencer på tværs af landegrænser. For Dansk Mode & Textils medlemmer betyder dette en række fordele, når man skal have løst et problem i udlandet uden at betale overpris.

fabric wool knit

Vi formidler kontakten og skærer opgaven til

En af de klare fordele ved at benytte sig af DM&T’s internationale netværk er, at du ikke skal bruge tid eller ressourcer på at forsøge at finde frem til en pålidelig og kompetent advokat på egen hånd i det pågældende land. 

DM&T’s juridiske afdeling hjælper også med at skære opgaven til over for den udenlandske advokat, så du undgår at skulle forklare en kompliceret juridisk problemstilling på engelsk. Vi sørger for, at advokaten får et retvisende grundlag for beregning af salær ud fra den mindst mulige målestok.

Prisvenlig løsning

Ved at benytte sig af DM&T’s internationale netværk undgår man dermed ”taxameter” og urimeligt høje salærer, der kan være svære at gennemskue. Som kutyme vil man modtage et prisoverslag, inden opgaven påbegyndes. Samtidig sørger vi for at følge med i processen hele vejen igennem og assistere eller overtage korrespondancen efter ønske.

Undgå utryghed ved ukendt samarbejdspartner

Vi har mødt alle vores samarbejdspartnere personligt. På den måde undgår vores medlemmer utryghed ved en ukendt samarbejdspartner.

Herunder kan du læse, hvordan andre medlemmer har benyttet DM&T's netværk til juridisk assistance uden for landets grænser. Du kan altid kontakte DM&T, uanset hvilken juridisk problemstilling, du har, og i hvilket land, det gælder.

Carriwell fik hjælp af DM&T

Vi ønskede i Carriwell at få revideret flere af vores distributørsamarbejder i forskellige lande, men da der ikke forelå skriftlige kontrakter med distributørerne, skulle forhandlingen ske efter lokale regler i det respektive land. DM&T anbefalede og introducerede os derfor til advokater i fx Israel, Belgien og Spanien, der hjalp os med komplekse udfordringer, der alle blev løst og havde et positivt udfald.

- Dean Grobler -

Direktør i Carriwell A/S.

I de tilfælde, hvor vi har haft brug for hjælp i udlandet, har DM&T’s advokater altid været utroligt hjælpsomme og opfindsomme. Jeg sætter stor pris på deres professionalisme og ekspertise, og glæder mig til at fortsætte samarbejdet fremover.

- Dean Grobler -

Direktør i Carriwell A/S

Carriwell fik hjælp fra advokater i Israel, Belgien og Spanien, som DM&T formidlede kontakten til og forhandlede en pris med.

Carriwell valgte selv at have kontakten med advokaterne, men det er også muligt, at DM&T kører hele korrespondancen og hjælper med at få sagen i mål.

Stiftelse af selskab i Tyskland

Bertoni fik hjælp af Dominik Wagner, advokat i TIGGES Rechtsanwälte i Düsseldorf

Vi fik hurtig og effektiv assistance og god rådgivning fra DM&T’s samarbejdende advokat i Düsseldorf i forbindelse med etablering og stiftelse af vort tyske salgsselskab samt assistance til udfærdigelse af den første tyske ansættelseskontrakt

- Jan Holm -

CFO i Bertoni

"I have helped DM&T members to easily expand into the German market and set up their own branch office in the form of a GmbH. The assistance included preliminary advice on the appropriate drafting of the articles of association, the suitable choice of location as well as the effective start of business. My approach is to explain the legal context to my clients as clearly as possible and to simplify the procedures. Of course, I accompany my clients in all ongoing corporate matters after the establishment of the GmbH. Since we offer tax advice, accounting and virtual office services in addition to legal advice, DM&T members get the one-stop-shop solution with us.“

- Dominik Wagner

Stylenavne i Tyskland?

Kontakt Inga George

Inga George fra boesling IP i Hamborg har hjulpet flere af DM&T’s medlemmer i sager, hvor tyske virksomheder mener, at DM&T's medlemmer har krænket deres varemærker. Hun har forhandlet forlig hjem med de tyske virksomheder samt rådgivet vores medlemmer til, hvordan de kan undgå lignende sager i fremtiden. Inga har også deltaget på webinarer for DM&T’s medlemmer og rådgivet om rettigheder inden for branchen. Herudover hjælper Inga også vores medlemmer med kontrakter, online betingelser og andre forhold, der er undergivet tysk lov samt repræsenterer vores medlemmer overfor tyske myndigheder.   

Inga er partner på et advokatkontor, som er specialiseret i IP-rettigheder inden for design, varemærker, ophavsret, markedsføring. Hun rådgiver og repræsenterer sine klienter I forbindelser med alle aspekter af rettigheder inden for varemærker, design, ophavsret, markedsføringsret mm. Inga har ligeledes omfattende erfaring med kontrakter, e-handel og databeskyttelse i Tyskland. Hun har arbejdet for adskillige mode- og sportswear-virksomheder og har stor kommerciel indsigt i branchen.

Inga George

Vil du høre mere?

Ræk endeligt ud og lad os hjælpe dig videre.

Rikke Mynster Johansen portræt
Rikke Mynster Johansen

Advokat, handelsjura og told

97117222

rmj@dmogt.dk

rikke-mynster-johansen-91bb384