Rådgivning:

Digital

I DM&T Digital hjælper vi dig med dine digitale udfordringer. Hvad enten du er på udkig efter et nyt ERP system eller har et tilbud på et IT-projekt, som du gerne vil have kigget igennem, så hjælper vi dig videre. Har du brug for assistance til at analysere jeres forretningsgange ifht. digitaliseringsmuligheder, så står vi klar med en hjælpende hånd.

Find det, du søger

Søg i vores materialer omkring digital og IT.

lenebusv room fabric simple close-up dusty dark blue shades
Firefly oldfashion car, fabric, close-up, dusty golden shades
lenebusv fence outside fabric close-up dusty dark red shades

Seneste nyt fra digital

Har du brug for hjælp til at få lavet en digital forretningsanalyse?

Digitaliseringen af mode- og tekstilbranchens virksomheder sker med rekordfart i disse år. Der findes utallige tekniske løsninger, som kan hjælpe den enkelte virksomhed med at skabe mere effektive og ensartede processer igennem hele værdikæden. Men med så mange muligheder opstår der også tvivl. Hvordan er man sikker på at vælge den rigtige løsning, og hvordan sikrer man sig den bedst mulige gennemførsel af projektet?

Vi ved fra tidligere projekter med vores medlemmer, at det kan virke uoverskueligt at kaste sig ud i nye IT-projekter. Alt for ofte mangler der en optimal forventningsafstemning imellem køber og sælger og mange projekter ender med et overforbrug af tid og penge, men også med at køber har adgang til en masse værktøjer, som de aldrig har fået fuldt udbytte af. For at sikre, at mode- og tekstilbranchens virksomheder ikke ender i den situation, har Dansk Mode & Textil derfor udviklet en forretningsanalyse model, som skaber overblik og bidrager til en sikring af det optimale udgangspunkt for succesrige digitale projekter.

Closeup af stof og tekstiler
Blå sko

Digital sparring

Markedet for leverandører af digitale løsninger, kan virke uoverskueligt og kompleks. Vi kan hjælpe dig med at få overblikket over mulighederne ifht din aktuelle situation, så vi sammen kan finde en vej fremad for dig. Vi oplever ofte, at vores medlemmer mangler en uvildig part, som kan sidde med til salgspræsentationer og eks. analyse- og planlægningsmøder, og hjælpe med at udstikke den optimale vej igennem et projekt. Har du brug fro dette, så giv os et kald.

Innovative muligheder

Har du brug for en snak om hvad der rører sig omkring nye teknologier?

Vi følger med i udviklingen på markedet og har løbende dialogmøder med forskellige partnere, som hjælper med os med at blive klogere på hvad der kommer til at ske på kort og lang sigt i vores branche. Det omhandler både AI, Det Digitale Produktpas, RFID chips, 3D m.m.

Giv os et kald, så tager vi meget gerne en snak med dig om løst og fast på området.

Digital innovation
Digital processes

Processer og arbejdsgange

Når man taler om digitalisering, taler man i høj grad også om processer og arbejdsgange. Hvis du overvejer, at optimere dit IT landskab, bør det have højeste prioritet, at gennemgå virksomhedens arbejdsgange først, så du kan træffe det rigtige valg efterfølgende. Det behøver ikke nødvendigvis, at være en månedslang proces, men kan som regel gøres på 3-5 dage.

Vi har i flere år opsamlet viden om branchens typiske proces behov og kan hjælpe dig med at afklare, hvilke du bør fokusere på i dit IT projekt.

Rammeaftaler digital

DM&T indhenter løbende viden fra markedet via dialog med en række leverandører af IT løsninger til vores branche. De mest brugte blandt vores medlemmer, kan du finde herunder.

Har du brug for mere info vedr. deres systemer mv. er du velkommen til at kontakte vores rådgivere.

Vil du høre mere?

Ræk endeligt ud og lad os hjælpe dig videre.

Jakob Simmelkjær
Jakob Simmelkjær

Digital rådgiver

52141910

js@dmogt.dk

jakob-simmelkjær-a3491421