AI kan også revolutionere det kreative arbejde – få inspiration på årets TOPMØDE

Hvis du troede, at kunstig intelligens kun kan bruges til at eliminere trivielle rugbrødsopgaver, kan du godt tro om igen. AI spiller nemlig også en væsentlig rolle i de kreative processer, hvor den kunstige intelligens udfordrer den gængse arbejdsmåde i design og marketing. Det sætter SPOTT-grundlægger Anja Bisgaard Gaede fokus på, når DM&T samler branchen til TOPMØDE 9. oktober.

SPOTT Anja Bisgaard Gaede crop
AfSimon Hansen - sh@dmogt.dk - 26 jun. 24

Nogle frygter, at AI vil tage deres jobs. Intet tyder på, at det vil bevæge sig i den retning. AI kan derimod givet jobbet helt nye dimensioner, som både kommer virksomheden og den enkelte medarbejder til gode. Det gælder også i de kreative processer, hvor AI kan være med til at udfordre de gængse arbejdsmetoder, bl.a. når det kommer til design eller markedsføring, ligesom bæredygtighedsarbejdet også kan beriges med AI.

Hvis du vil vide hvordan, er årets TOPMØDE den 9. oktober det rigtige sted at gå hen. Vi har allerede offentliggjort Erik David Johnson, som sætter særligt fokus på AI og de store sprogmodeller, og nu er vi klar med endnu en taler.

Anja Bisgaard Gaede deler på TOPMØDE 2024 sin dybdegående viden om anvendelsen af AI i mode- og livsstilsbranchen, og hvordan AI konkret kan anvendes inden for design, trends, marketing og bæredygtighed. Som trend forecaster i livsstilsbranchen har Anja en stor passion for at gøre fremtiden forståelig og levere praktiske indsigter, der hjælper virksomheder med at navigere i krydsfeltet mellem trend forecasting, AI, forbrugeradfærd og bæredygtig tekstil- og materialeinnovation.

Anja er grundlægger af SPOTT trends & business, en virksomhed med ti års erfaring inden for trendforecasting og forretningsudvikling. Med en akademisk baggrund i neurofysiologi og psykologi samt over 15 års praktisk erfaring i livsstilsindustrien, kombinerer Anja teori og praksis på en unik måde, og du kan derfor godt begynde at glæde dig til et inspirerende indlæg, der vil give dig lyst til at bringe AI ind i de kreative processer.

Anja er det seneste navn i rækken af talere, der allerede tæller det økonomiske orakel Henrik Drusebjerg, ekspert i amerikansk og tysk politik Mirco Reimer og AI-ekspert Erik David Johnson.

HUSK, at du indtil 1. juli kan købe billet med 20 procents rabat.

TM24 ARR 1300x866px
Køb billet til TOPMØDE 2024
Læs mere om talerne på årets TOPMØDE
Se programmet for årets TOPMØDE
Praktisk information om TOPMØDE
Læs mere om TOPMØDE