Om TOPMØDE 2024

DM&T byder hvert år branchen velkommen til TOPMØDE, som er den dag, hvor vi samler hele branchen til en dag fyldt med viden, inspiration og netværk. Vi har inviteret en række spændende talere fra ind- og udland, som sætter fokus på nogle af de temaer, der påvirker branchen allermest lige nu og i fremtiden.

Deltag, og få værdifulde input til at træffe de afgørende valg.

Køb din billet her

topmøde 2023 indgang

DM&T er brancheorganisation for de danske mode- og tekstilvirksomheder. I 2017 genindførte vi det årlige topmøde, hvor vi samler beslutningstagere fra hele branchen. Dette var en stor succes, og i 2018 afholdt vi anden udgave og året efter fulgte vi op med den tredje udgave.

Mere end 350 ledere og beslutningstagere fra den danske livsstilsbranche deltog i TOPMØDE 2019. Den imponerende talerrække talte blandt andre daværende statsminister Lars Løkke Rasmussen, McKinseys Achim Berg, Morten Münster, Esprit-CEO Anders Kristiansen, den internationalt anerkendte innovations- og forandringsguru Kyle Nel og Bestsellers grand old man Finn Poulsen.

I 2021 mødtes vi igen, efter corona havde spændt ben for vores store 2020-udgave. Men gensynsglæden var stor, og talere som retail-futuristen Howard Saunders, økonomen Henrik Drusebjerg, Lakserytteren, manden bag Pseudoarbejde Dennis Nørmark og IKEAs Pia Huusfelt bidrog til et tårnhøjt vidensniveau.

I 2022 fulgte vi op med spændende indlæg fra blandt andre Puma, Zalando, SnapChat og den internationale bæredygtighedskapacitet Nigel Salter.

2023-udgaven havde fokus på, hvordan man leder i konstante forandringer, og også på de forhold, der definerer lederens strategiske valg. En række talere gav deres inspirerende indspark til dagens 300 deltagere: professor Carsten Rahbek, Henrik Drusebjerg, H&M, BESTSELLER, Microsoft og Svend Brinkmann var nogle af de navne, der indtog scenen i Bella Arena, som denne gang lagde rammer til TOPMØDE.

I 2024 sætter vi fokus på "De afgørende valg". For året byder på en række afgørende valg rundt om i verden, bl.a. til Europa-Parlamentet og de amerikanske præsidentvalg. Disse valg får afgørende betydning for mode-, tekstil- og livsstilsbranchen i Danmark, som samtidig står overfor at skulle træffe en række afgørende valg om bl.a. bæredygtighed og kunstig intelligens.

Vær med, når vi samler branchen til årets vigtigste begivenhed.

TM24 ARR 1300x866px
Læs mere om talerne på årets TOPMØDE
Se programmet for årets TOPMØDE
Praktisk information om TOPMØDE
Læs mere om TOPMØDE