Talere til TOPMØDE 2024

En række inspirerende talere fra ind- og udland sætter fokus på en række temaer, der har stor betydning, når vi skal træffe de afgørende valg.

Vil du opleve de forrygende talere? Køb din billet her

topmøde 2023 SoMe gæster salen
TM24 Drusebjerg LinkedIn

Henrik Drusebjerg er et velkendt navn i den danske finansverden. I årtier har han på letforståelig vis leveret finansielle og økonomiske budskaber, både til den almindelige dansker og i det tunge erhvervsstof.

Henrik har siden maj 2021 besiddet posten som chef for nordisk investeringsstrategi i den danske afdeling af den luxembourgske investeringsbak Quintet Private Bank. Før dette har Henrik gennem 11 år været chefstrateg i Danske Bank, chefstrateg i Carnegie og investeringsstrateg i Nordea.

Det er fjerde gang Henrik gæster TOPMØDE, og hvert år imponeres deltagerne af hans knivskarpe analyser og nærværende præsentation.

Mirco Reimer-Elster er født og opvokset i Tyskland og har boet syd for grænsen det meste af sit liv. Han var en del af det danske mindretal i Sydslesvig og har udelukkende gået i danske institutioner, selvom hans forældre ikke taler dansk. I 2009 forlod Mirco Tyskland for at læse i Danmark, og i dag er han dansk gift og taler bedre dansk end tysk.

Mirco er uddannet cand.mag. i amerikanske studier og skriver (stadig) på en ph.d. om Tyskland under Den Kolde Krig. Mirco har tidligere undervist på Grundtvigs Højskole og Syddansk Universitet, været gæsteforsker og Henry Kissinger-Fellow ved Yale University og har skrevet en bog om forholdet mellem USA og Tyskland. Dertil er han USA- og Tysklandsanalytiker for TV2, radiovært på Radio4 og klummeskribent for Jyllands-Posten.

På TOPMØDE 2024 analyserer han det amerikanske valg, og hvad branchen skal være opmærksomhed på i den forbindelse.

TM24 Mirco LinkedIn
TM24 Johnson LinkedIn

Kom med når Chief AI Officer, AI MVP, forsker, praktiker og ekspert i kunstig intelligens med fokus på sprogteknologi, Erik David Johnson fortæller om muligheder, begrænsninger og hvad fremtiden vil byde på inden for Generativ AI.

Du får en grundlæggende forståelse for AI, generativ AI og de store sprogmodeller. Han sætter fokus på de store sprogmodeller og begrænser sig ikke til GPT. Erik giver også deltagerne en tur under motorhjelmen på de store modeller, så du får en forståelse for, hvordan eksempelvis ChatGPT virker. Derudover omsætter han også AI i en praktisk kontekst og giver eksempler på, hvordan man som virksomhed kan anvende teknologien. Erik sætter derudover fokus på de etiske overvejelser ved AI og opridser fremtidsperspektiverne.

Han fortæller på TOPMØDE ligeledes om AI Act, hvor han som medlem af The European AI Alliance har en del viden. Her har han været med til at afprøve tidlige versioner af lovgivningen på AI- projekter og givet feedback, og han rådgiver også vores politikere om, hvordan de skal gribe den an. Sidst men ikke mindst er det et fokuspunkt for IT-Branchens NewTech Policy Board, hvor han er næstforperson.

TM24 ARR 1300x866px
Læs mere om talerne på årets TOPMØDE
Se programmet for årets TOPMØDE
Praktisk information om TOPMØDE
Læs mere om TOPMØDE