Elbek & Vejrup

Elbek & Vejrup
23 maj 24

Elbek & Vejrup optimerer og digitaliserer forretningsprocesser samt yder rådgivning i relation hertil. Vi udvikler og implementerer standard ERP-løsninger til udvalgte brancher, hvor fashion er én af dem. Til fashionvirksomheder tilbyder vi den globale standardløsning K3 Pebblestone, der er en fremtidssikret løsning, som bygger på best practice og er baseret på Microsoft Dynamics 365 Business Central. Åbne integrationer giver jer mulighed for at forme den løsning, der passer til lige præcis jeres behov og forretning - både nu og i fremtiden. Det er let at tilføje og fjerne moduler efter behov, og opgraderinger foregår gnidningsfrit. Dette gør, at du ikke låses fast og kan agere hurtigere, når markedsvilkår ændrer sig.

Vi har et dedikeret fashionteam, som har dyb brancheindsigt og kendskab til fashionvirksomheders forretningsprocesser. Det betyder, at du med

Elbek & Vejrup i samarbejde med K3 får en helstøbt fremtidssikret løsning, der styrker din forretning gennem digital transformation.

Vil du høre mere?

Ræk endeligt ud og lad os hjælpe dig videre.

Jakob Simmelkjær
Jakob Simmelkjær

Digital rådgiver

52141910

js@dmogt.dk

jakob-simmelkjær-a3491421