Eksportfremme

DM&T hjælper dig og din virksomhed med sparring, rådgivning og en række andre forhold, når det kommer til eksport til nye og eksisterende markeder. Læs mere om mulighederne her.

International blå
1 maj 24

Gennem DM&T’s intensive rådgivning af medlemmer om eksportrelaterede forhold, har DM&T fået kendskab til en lang række forhold og praksisser ude på eksportmarkederne.

Hos DM&T kan du få sparring til, hvordan et eksportmarked bedst gribes an, ligesom vi kan give en oversigt over de regler og særlige forhold, som en eksportør skal være opmærksom på. Skulle der være specifikke forhold, som er nødvendige at få indsigt i, kan DM&T finde svarene gennem vores mange søsterorganisationer i mange lande verden over.

Det er naturligt, at DM&T er medlem af en række internationale organisationer, og derigennem får vi adgang til rapporter og markedsinformation om alverdens forhold. Det kan være detailhandelens udvikling i Tyskland til information om produktion af tæpper, jeans eller tekniske tekstiler. Ring og hør hvilke informationer, vi kan skaffe til dig.

DM&T arrangerer eller støtter eksportaktiviteter, så som søgning efter agenter eller deltagelse på messer, udstillinger, events eller andre lignende kollektive arrangementer til gavn for vores medlemmer. En af vores services er Fashion Tour, som kort fortalt går ud på, at vi forsøger at matche danske brands med agenter i udlandet. Det er en aktivitet som gennemføres af og til med et nyt fokusmarked hver gang. Vi bakker op om vores medlemmers deltagelse på messer og aktiviteter i udlandet. Såfremt det giver mening og en større gruppe af virksomheder ønsker en fælles stand eller event på et eksportmarked, kan DM&T være behjælpelig med at ansøge om tilskudsmidler. Som forening tager vi også imod indkomne delegationer, typisk fabrikker fra produktionslande, men også fra tid til anden skribenter fra fagmagasiner eller indkøbere fra stormagasiner eller webshops. Endeligt deltager foreningen i udvalgte delegationsrejser med ministre eller kongehuset i spidsen. Hos Dansk Mode & Textil ved vi, at eksport udgør en væsentlig del af vores medlemmers forretning. Derfor arbejdes der altid på at forbedre vores medlemmers muligheder på de udenlandske markeder. Læs mere her.

Vil du vide mere?

Bliv medlem af DM&T i dag og få adgang til denne og mange andre artikler, ekspertrådgivning og meget mere.

Bliv medlem Log ind

Vil du høre mere?

Ræk endeligt ud og lad os hjælpe dig videre.

Michael Hillmose foto
Michael Hillmose

International chef

97117294

mhi@dmogt.dk

michaelhillmose