Rammeaftale: UPS

Rabataftalen mellem UPS og DM&T tilbyder flere spændende muligheder, priser og services, der er skræddersyet til mode- og tekstilbranchen. Aftalen er forbeholdt DM&Ts medlemmer.

United Parcel Service
18 mar. 24

For eksempel tilbyder UPS attraktive priser per pakke på de mest populære ruter i Europa. Som noget nyt indeholder aftalen specielt gode rabatter på Hongkong, Kina, Indien og Tyrkiet. Der er her tale om specielle rater på både eksport og import. Du vælger mellem flere forskellige Express muligheder med pengene-tilbage-garanti, og har også adgang til en World Ease service, hvor pakker til flere forskellige modtagere samles og toldbehandles som en enkelt forsendelse. Vi anbefaler, at du kontakter UPS repræsentant Isabella Bertram, for en vejledning i hvordan du får bedst økonomisk fordel af aftalens mange muligheder! Isabella kan kontaktes på tlf.: 8816 1290 eller e-mail ibertram@ups.com. Se priser og ydelser under download, og læs mere på www.ups.com

UPS Danmark SCS / Freight

Rabataftalen mellem UPS og DM&T giver nu endnu flere muligheder for medlemmer af DM&T.

Vores set up hos UPS SCS er for de medlemmer som også har lidt større forsendelser world wide med fokus på Sø, Luft og Bane.

Vil du vide mere?

Bliv medlem af DM&T i dag og få adgang til denne og mange andre artikler, ekspertrådgivning og meget mere.

Bliv medlem Log ind

Vil du høre mere?

Ræk endeligt ud og lad os hjælpe dig videre.

Jan Zacho portræt
Jan Zacho

Økonomidirektør

97117207

jza@dmogt.dk

jan-zacho-a698323