Rabataftale: Hotel Eyde

Som medlem af DM&T kan du få betragtelig rabat på overnatninger på Hotel Eyde i Herning takket være denne samarbejdsaftale.

eyde
14 mar. 24

Dansk Mode & Textil har en aftale med Best Western Plus Hotel Eyde i Herning. Det betyder, at du som medlem vil få rabat på virksomhedens overnatninger – uanset om overnatningen er til medarbejdere eller gæster - på Hotel Eyde. Der er altid forhåndsreserveret værelser, så I også har mulighed for overnatning på Hotel Eyde i de travle messe- og kongresperioder, naturligvis stadig med den aftalte medlemsrabat. Samtidig har alle jeres gæster mulighed for opsparing af Best Western Rewards point, som er Best Western Hotel & Resorts bonus point system eller gæsten kan vælge, at opspare SAS-EuroBonus point eller Miles & More i forbindelse med Lufthansa-medlemskab.

Den aftalte rabat er altid gældende, uanset om regningen sendes til Jeres virksomhed eller om Jeres gæster selv afregner ved afrejse. Aftalen er gældende frem til 31. december 2024.

Aftalen er et supplement til Dansk Mode & Textils eksisterende aftaler på hotelområdet og giver medlemmerne et endnu stærkere udbud af hotelmuligheder.

Læs mere om aftalens indhold, hotellet og værelsestyper i dokumentet, du kan downloade nedenfor.

Vil du vide mere?

Bliv medlem af DM&T i dag og få adgang til denne og mange andre artikler, ekspertrådgivning og meget mere.

Bliv medlem Log ind

Vil du høre mere?

Ræk endeligt ud og lad os hjælpe dig videre.

Jan Zacho portræt
Jan Zacho

Økonomidirektør

97117207

jza@dmogt.dk

jan-zacho-a698323