ESG-rådgivning: Evolve Consulting

Evolve hjælper DM&T's medlemmer med at få styr på ESG-rapportering. Det gør de både som partner på en kollektiv digital løsning til ESG-rapportering, ligesom de også tilbyder DM&T's medlemmer adgang til specialiserede konsulenter på meget attraktive vilkår.

evolve logo
27 jun. 24

Evolve er et niche-rådgiverhus med ekspertise i bl.a. ESG-rapportering og compliance og er startet af Ralph Bengtsson og Anders Søborg. De har begge mange års erfaring indenfor risikostyring, compliance og ESG fra nogle af landets største virksomheder, og de startede Evolve med ambitionen om at disrupte området med afsæt i praksisnær rådgivning og digitalisering.

Evolve hjælper en række forskellige virksomheder med bl.a. ESG, risk management og compliance, og Evolve sørger altid for at have en teknologisk platform, der gør det langt nemmere for din virksomhed.

Du kan læse mere på evolveconsulting.dk

Evolve har i samarbejde med DM&T udarbejdet en kollektiv løsning, så branchens virksomheder får adgang til et branchetilpasset værktøj til ESG-rapportering, der sikrer at din virksomhed lever op til CSRD.

Vil du vide mere?

Bliv medlem af DM&T i dag og få adgang til denne og mange andre artikler, ekspertrådgivning og meget mere.

Bliv medlem Log ind

Vil du høre mere?

Ræk endeligt ud og lad os hjælpe dig videre.

Michelle Utzon-Frank portræt
Michelle van Velthoven Utzon-Frank

Bæredygtighedsrådgiver

97117229

mvu@dmogt.dk

michelle-van-velthoven-utzon-frank