Rammeaftale: Digital Group

Dansk Mode & Tekstil har forhandlet en attraktiv rammeaftale på plads med Digital Group, som er en landsdækkende leverandør af driftsikre print løsninger til kontor- samt produktionsmiljøer og allerede har adskillige tekstilkunder i porteføljen.

digital group
18 mar. 24

Medlemmerne opnår særlige gunstige vilkår ved såvel rådgivning, indkøb, finansiering, drift som miljø håndtering. Aftalen ligger på niveau med store mængderabataftaler derved opnås økonomiske attraktive vilkår med en partner, som er leverandør til såvel mindre som helt store kunder indenfor vores branche.

Har I brug for farvestyring på jeres print, har Digital Group (www.digitalgroup.dk) også erfaring indenfor det område.

Aftalen indeholder:
  • Udstyr som i udskriftskvalitet, hastigheder og funktion ligger højere end normalt for tilsvarende løsninger

  • Servicekontrakt som både i vilkår og økonomi er markedsledende

  • Servicevilkårene er optimeret til det maksimale.

  • Digital Group overvåger din maskine og bestiller proaktivt tonere og reservedele samt aflæser tællertal

  • Uforpligtende gennemgang af nuværende løsning med henblik på forbedringer, nye muligheder og besparelser

  • Mulighed for at vælge mellem flere producenter som Ricoh, Konica Minolta, Xerox, HP og Lexmark da Digital Group er en multibrand forhandler

Indenfor softwareløsninger, tilbyder Digital Group bla. Follow me, Elektronisk fakturahåndtering og Entreprise Search & GDPR(Søg på tværs af filer, mapper, drev, mail fra et sted). Som hver især, er med til at enten at optimerer på tid, miljø og sikkerhed.

Tekstilprinter Ricoh, en af Digital Groups samarbejdspartner, forsætter med at udvide mulighederne for både nye og eksisterende virksomheder inden for tekstilbranchen med lanceringen af en ny Direct to Garment (DTG) printer, Ricoh Ri 100, der er målrettet kreative iværksættere, der gerne vil i gang med tekstiltryk, fx modeindustrien, turismebranchen, uddannelsesinstitutioner, små- og mellemstore virksomheder med et internt printcenter, interiørbutikker, ungdomsforeninger, sportsklubber og velgørenhedsfonde. Og ikke mindst i trykkerier, der vil kunne producere opgaverne inhouse frem for at sende dem ud af huset.

Vil du vide mere?

Bliv medlem af DM&T i dag og få adgang til denne og mange andre artikler, ekspertrådgivning og meget mere.

Bliv medlem Log ind

Vil du høre mere?

Ræk endeligt ud og lad os hjælpe dig videre.

Jan Zacho portræt
Jan Zacho

Økonomidirektør

97117207

jza@dmogt.dk

jan-zacho-a698323