Rammeaftale: Kreditforsikring med Atradius

Medlemskabet af Dansk Mode & Textil giver kreditforsikring hos Atradius på fordelagtige vilkår. Dermed får du adgang til en af landets førende aktører med indenfor kreditforsikring mere end 90 års erfaring.

Atradius logo
14 mar. 24

Atradius er førende i Danmark inden for kreditforsikring, garantier og erhvervsinkasso med mere end 90 års erfaring og en markedsandel på 60%. Vi tilbyder løsninger, der understøtter vækst ved at forbedre den økonomiske stabilitet, forenkle kreditstyringen og reducere kreditomkostningerne. Vores kunder er et bredt udsnit af store og små virksomheder inden for alle brancher. Vi er en del af et globalt kreditforsikringsselskab med 3.300 medarbejdere i 50 lande og ejet af forsikringskoncernen Grupo Catalana Occidente. I Danmark beskæftiger vi ca. 100 medarbejdere og har kontorer i Århus og København.

Atradius tilbyder følgende:

Kreditforsikring:

Kreditforsikring giver jer tryghed og sikkerhed, hvad enten I handler med eksisterende kunder eller nye kunder på jeres hjemmemarked eller i udlandet. Tegning af en kreditforsikring, der dækker manglende betaling fra jeres kunder for varer eller tjenesteydelser, giver plads til, at I kan udvide jeres forretning uden at løbe unødvendige risici.

Garantiløsninger:

Atradius tilbyder en bred vifte af garantiløsninger. Da vi er uafhængig af bankerne, er et samarbejde med os en god mulighed for at aflaste dine kreditfaciliteter og skabe en øget finansiel fleksibilitet.

Dansk Mode & Textils aftale giver følgende fordele for DM&T's medlemmer:

Vil du vide mere?

Bliv medlem af DM&T i dag og få adgang til denne og mange andre artikler, ekspertrådgivning og meget mere.

Bliv medlem Log ind

Vil du høre mere?

Ræk endeligt ud og lad os hjælpe dig videre.

Jan Zacho portræt
Jan Zacho

Økonomidirektør

97117207

jza@dmogt.dk

jan-zacho-a698323