Rammeaftale: Atradius Collections

Dansk Mode & Textil har indgået en samarbejdsaftale med Atradius Collections om fordelagtige vilkår for håndtering af lokale og internationale inkassosager. I får tilknyttet en kontaktperson her i Danmark, og får samtidig adgang til lokalt kendskab med 28 internationale kontorer, hvorfra der kan inddrives tilgodehavender i 96 % af verden.

atradius
14 mar. 24

Aftalen indebærer blandt andet, at I som medlem ikke betaler opstartshonorar, så hvis en fordring ikke bliver inddrevet, har I ingen omkostninger ved inkassosagen - altså ”no cure, no pay”. I får samtidig rabat på provision af inddrevne beløb på alle jeres danske sager.

Så snart I erfarer, at betalingen for en faktura er forsinket, er det tid til at jagte betalingen. Hos Atradius Collections ser vi den første del af inddrivelsesprocessen som en god mulighed for at forbedre forholdet til jeres kunde. Noget så simpelt som at give en afdragsordning eller at forhandle lokalt med jeres kunde på deres eget sprog, giver oftest de bedste inddrivelsesresultater, uden at man er nødsaget til at ty til et dyrt retsligt forløb.

Som kunde får I adgang til vores inkassoplatform Collect@net. Det er den mest integrerede inkassoplatform i branchen, og tilbyder et sikkert og effektivt onlinesystem. Platformen giver jer mulighed for at overvåge jeres inkassosager 24/7.

Læs mere om Atradius Collections her.

Det kan være en fordel for en virksomhed, at få sine kreditforsikringssager behandlet samme sted som inkassosagerne. DM&T er derfor glade for at kunne tilbyde vores medlemmer særlige fordele for kreditforsikring.

Vil du vide mere?

Bliv medlem af DM&T i dag og få adgang til denne og mange andre artikler, ekspertrådgivning og meget mere.

Bliv medlem Log ind

Vil du høre mere?

Ræk endeligt ud og lad os hjælpe dig videre.

Jan Zacho portræt
Jan Zacho

Økonomidirektør

97117207

jza@dmogt.dk

jan-zacho-a698323