Rammeaftale: ALD Automotive

Dansk Mode & Textil har indgået en attraktiv rammeaftale med ALD Automotive, som er en af Danmarks største virksomheder indenfor billeasing og flådestyring, og som allerede har adskillige mode- og tekstilkunder i porteføljen. ALD Automotive håndterer alt fra hele bilflåden til den enkelte bruger.

ALD Automotive logo
14 mar. 24

Medlemmerne opnår gunstige vilkår ved ALD Automotive, som er en af Danmarks største indkøbere af person- og varebiler samt tilhørende serviceydelser, hvilket giver adgang til markante omkostnings- og servicefordele. ALD Automotive tilbyder objektiv rådgivning om ”best-buy” inden for alle bilmærker - fleksible løsninger, der sammensættes efter ønske - konkurrencedygtige priser samt personlig rådgivning.

Fordele ved operationel leasing er:

  • Adgang til ALD Automotives stordriftsfordele på bilindkøb, bilforsikring, service- og vedligeholdelse samt rabataftaler på brændstof og vask.

  • Fuld brugsret over bilen.

  • Fuld budgetsikkerhed i leasingperioden – ingen risiko på gensalgsværdi eller renteudsving.

  • Eliminering af kapitalbinding og ingen belastning af virksomhedens balance.

  • Fradragsret på moms af leasingydelsen.

  • Fuld fradragsret på leasingydelsen.

ALD Automotive tilbyder fast lav administrationsbidrag på kr. 25,- pr. md. ekskl. moms per aftale. Endvidere betales der ikke etableringsomkostninger eller forsikringsadministrationsgebyr.

Beskrivelse af ALD Automotive

ALD Automotive er ejet af den franske bank Société Générale. I Danmark bliver du mødt af 115 dedikerede medarbejdere, der alle er klar til at gøre en forskel for dig og din virksomhed. Vi administrerer 19.000 danske firmabiler, og vi er en af Danmarks største indkøbere af biler og serviceydelser. Derfor opnår vi markante fordele på både omkostnings- og serviceniveau. De fordele sender vi videre til vores kunder i form af konkurrencedygtige priser på et højt service- og kvalitetsniveau.

Kontaktinformation

Kontakt Birgitte Lavrsen, Senior Account Manager, på birgitte.lavrsen@aldautomotive.com, direkte tlf. 7580 6434 eller mobil tlf. 2972 3556 for at afklare nærmere.

Herunder kan du downloade mere materiale om ALD Automotive. Læs også mere og find inspirationsliste til ny firmabil eller varebil på aldautomotive.dk.

Download ALD Automotive brochure
Download ALD Automotive konceptpræsentation