Henrik Drusebjerg er klar til TOPMØDE 2024

Never change a winning team. Derfor er Henrik Drusebjerg nok en gang blandt talerne, når DM&T inviterer til TOPMØDE 9. oktober. Den anerkendte økonom er altid blandt de bedst ratede talere, og er hvert år garant for modige og præcise forudsigelser om den globale økonomi.

henrik drusebjerg tm24 1300x650
Af Simon Hansen - sh@dmogt.dk - 21 May 24

Han har tre gange tidligere været blandt de absolut bedst bedømte talere, når deltagerne har skullet evaluere DM&T’s TOPMØDE.

For den udenforstående overrasker det måske, at en økonom kan være blandt de bedst bedømte talere nogensinde. Men har man først oplevet Henrik Drusebjerg på scenen én gang, er man ikke i tvivl. Med overskud, knivskarpe analyser og direkte svar på tiltale sætter chefen for nordisk investeringsstrategi i Quintet verdensøkonomien i perspektiv – helt uden visuelle virkemidler.

På TOPMØDE 2024 giver Henrik Drusebjerg endnu engang sit bud på, hvordan den globale økonomi udvikler sig. I disse år er den mere end svær at spå om, men Henrik Drusebjerg er normalt garant for veldokumenterede analyser og velkvalificerede bud på udviklingen. Og i et år, hvor der skal træffes afgørende valg, er der behov for lige præcis den slags ballast.

Glæd dig derfor til et veloplagt indlæg med masser af inspiration og viden, der styrker dit beslutningsgrundlag og giver stof til eftertanke.

Vi er også glade for at kunne offentliggøre årets konferencier og moderator, som skal lede deltagerne sikkert gennem dagens program. Med fokus på udenrigspolitik og de mange svære valg, er den erfarne journalist Lillian Gjerulf Kretz det oplagte valg. Hun har rapporteret fra nogle af verdens brændpunkter, dækket en række valg og været USA-korrespondent for DR, hvor hun i dag er vært på TV Avisen. Dermed har hun de perfekte egenskaber til at styre slagets gang, når vi den 9. oktober sætter fokus på De Afgørende Valg i Bella Arena.

Vil du med, når DM&T samler branchen til en dag fyldt med viden, inspiration og netværksmuligheder? Indtil 1. juli får du early bird-rabat, og du kan læse mere og købe din billet her.