Anerkendt USA-analytiker sætter amerikansk præsidentvalg på TOPMØDE-agendaen

Det amerikanske præsidentvalg får uundgåeligt stor betydning for det globale politiske og økonomiske klima. Når TOPMØDE 2024 løber af stablen, er der under en måned til det afgørende valg, og vi serverer på dagen en dugfrisk og knivskarp analyse af valgkampen, de mulige udfald og hvad det kommer til at betyde for branchen. Analysen serveres af USA-analytiker Mirco Reimer-Elster, som du bl.a. kender fra TV2, Radio4 og Jyllands-Posten.

mirco-reimer-elster 1300
Af Simon Hansen - sh@dmogt.dk - 4 Jun 24

Joe Biden eller Donald Trump? Det ligner måske et simpelt valg mellem Demokraternes og Republikanernes præsidentkandidater, men med retssager, global urolighed og mange måneders valgkamp forude bliver det alt andet end simpelt at forstå betydningen af det afgørende valg, amerikanerne skal træffe den 5. november.

Uanset valgets udfald vil det få betydning for det globale politiske og økonomiske klima. Det vil også komme til at påvirke den danske tekstil-, mode-, livsstils- og sportsbranche, men spørgsmålet er bare, hvordan og i hvilket omfang?

Det kan være vanskeligt at svare på, men heldigvis har vi fundet en mand, der altid er garant for knivskarpe analyser. Vi er glade for at kunne offentliggøre, at USA- og Tysklandsanalytiker Mirco Reimer-Elster taler på TOPMØDE 2024 den 9. oktober i Bella Arena.

Mirco Reimer-Elster analyserer amerikansk og tysk politik for TV 2, har to ugentlige podcasts om Tyskland og om amerikansk populærkultur på Radio4, og skriver hver uge for Jyllands-Posten om USA. Han er kendt for sine skarpe og sjove analyser, der gerne krydres med populærkulturelle referencer.

Mirco er TV 2’s USA- og Tysklandsanalytiker. Han er født og opvokset i Tyskland, uddannet cand.mag. i amerikanske studier og har skrevet en ph.d. om Tyskland under Den Kolde Krig. Mirco har tidligere undervist på Grundtvigs Højskole og Syddansk Universitet, været gæsteforsker og Henry Kissinger-Fellow ved Yale University og har skrevet en bog om forholdet mellem USA og Tyskland.

Mirco evner at formidle selv de mest komplicerede politiske problemstillinger med et glimt i øjet og på en uhøjtidelig og letforståelig måde. Glæd dig til et underholdende, højaktuelt indlæg krydret med populærkulturelle referencer, forudsigelser og masser af værdifuld viden.

Vil du opleve Mirco Reimer-Elster, Henrik Drusebjerg og mange andre inspirerende talere på årets TOPMØDE?
Køb billet her - du får 20 % rabat indtil 1. juli